Words of Wisdom:

"Keep your head up and move forward" hurleygurlie" - Dallassweetguy

Quiz

  • Date Submitted: 11/22/2010 06:38 AM
  • Flesch-Kincaid Score: 82.3 
  • Words: 395
  • Essay Grade: no grades
  • Report this Essay
Quiz Competition Questions.

Q1 . Who had the highest record of runs during 2010 twenty20   international matches ?And what was the amount of runs?
Ans. DA warner(Aus) 371 runs.
Q2 . Who had the highest average record of runs in the 2010 twenty20 international matches?
Ans. SO tikolo(Kenya)
Q3 . What was the highest average of runs in the 2010 twenty20 international matches?
Ans. 152
Q4 .What was the most amount of sixes In the twenty20 international matches?
Ans.22 six’s
Q5 . Who had the most amount six’s in the twenty20 international matches?
Ans. DA watner(AUS).
Q6 .Who had the most catches in the twenty20 international matches?
Ans. SPD smith.
Q7 . What were the most amount of catches in the twenty20 international matches?
Ans. 12.
Q8 .What was the best average in bowling in the One day International ?
Ans.   40 wickets.
Q9 . Who had the best average in bowling in the one day international matches?
Ans. RJ Harris.
Q10 .Who had the highest runs in the One day international matches?
Ans. 866 runs.
Q11 . Who had the highest totals in the one day international matches?
Ans. India.
Q12 . What was the highest totals in the one day international matches?
Ans. 401/3
Q13 .What was Pakistan’s highest total in the one day international matches?
Ans.385/7
Q14 .What was the largest victory in the one day international matches and which 2 teams were in it?
Ans. West indies won and Canada, 208 runs.
Q15 .What was the lowest victory in the twenty20 international matches and which two teams were in it?
Ans. New Zealand vs. Pakistan , 1 run OR South Africa vs. west indies, 1 run.
Q16 . Who had the highest strike rate in the twenty 20 international matches and what was it?
Ans. Mohammed Asif (PAK), 250.
Q17 . In the one day international matches, Who has the most runs from fours and sixes in an innings and what was it?
Ans.SR tendulkar, 118
Q18 .In the twenty20 matches what was the best bowling figure in an inning?
Ans.R Mclater, 5 wickets.
Q19...

Comments

Express your owns thoughts and ideas on this essay by writing a grade and/or critique.

  1. No comments